ΑΣΑΝΣΕΡ ΤΙΜΕΣ

 

Ασανσερ Τιμες

Είναι γεγονός πως σε ότι ψάχνουμε αυτή την εποχή σημαντικό ρόλο παίζουν και οι τιμές. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για Ασανσέρ που αφορά μια επένδυση την οποία σίγουρα δεν θα κάνουμε πολλές φορές. Αφού λοιπόν στο κομμάτι Ανελκυστήρες είδαμε όλα τα είδη από ασανσέρ, τα πιο βασικά χαρακτηριστικά τους και ενημερωθήκαμε για τις βασικότερες υπηρεσίες με αποκορύφωμα τη Συντήρηση Ανελκυστήρα, ήρθε η ώρα να δούμε την ανάλυση για τις τιμές των ασανσέρ (Ασανσέρ Τιμές).

Εδώ αξίζει να τονίσουμε πως τα τελευταία χρόνια οι τιμές για την αγορά και την εγκατάσταση των ασανσέρ έχουν μειωθεί αισθητά, αλλά σημαντικός παράγοντας είναι το είδος του ασανσέρ που θα επιλέξετε. Όπως έχουμε αναφέρει σε άλλη ενότητα υπάρχουν τα ηλεκτρομηχανικά ασανσέρ και τα υδραυλικά. Βέβαια εδώ πρέπει να τονίσουμε πως οι τιμές για ασανσέρ που θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω είναι μέσες ενδεικτικές τιμές της αγοράς και σε καμιά περίπτωση δεν αποτελούν προσφορά από εμάς.

Άλλωστε εμείς δεν είμαστε εταιρεία με ασανσέρ αλλά μια πρωτοπόρα πλατφόρμα, στην οποία μπορείτε να καταχωρήσετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας και να λάβετε συγκεκριμένες τιμές για ασανσέρ από κορυφαίες εταιρείες του κλάδου. Έτσι από την άνεση του υπολογιστή σας θα έχετε πραγματοποιήσει την πιο εύκολη και ταυτόχρονα αποδοτική και ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς σχετικά με τις τιμές για ασανσέρ.

Ασανσερ Τιμες


Ξεκινώντας λοιπόν την ανάλυση με τίτλο Ασανσέρ Τιμές, θα αρχίσουμε από τους πλέον παραδοσιακούς ανελκυστήρες, τους ηλεκτρομηχανικούς. Τα ασανσέρ αυτά χρησιμοποιούνται κατά βάση για μεσαία ή μεγαλύτερα κτήρια, αφού για μονοκατοικίες και μικρές πολυκατοικίες είναι συνήθως πιο αποδοτικοί οι υδραυλικοί ανελκυστήρες. Να τονίσουμε βεβαίως ότι το τελικό κόστος εξαρτάται από τον αριθμό των ορόφων τους οποίους θα εξυπηρετεί ένα ασανσέρ, όπως εύκολα είναι αντιληπτό.

Για έναν ηλεκτρομηχανικό ανελκυστήρα λοιπόν που θα καλύπτει μια μέση πολυκατοικία 5 ορόφων, ένα μέσο κόστος της αγοράς κυμαίνεται στις 13.000€ -15.000€, με κάθε επιπλέον όροφο πολύ χοντρικά να υπολογίζεται στις 3.000€ έξτρα. Στις τιμές αυτές για ασανσέρ δεν περιλαμβάνεται ο φπα, καθώς επίσης και το κόστος εγκατάστασης που κυμαίνεται στα 1.000€ με 2.000€ ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες. Ακόμα στις τιμές δεν περιλαμβάνεται και το κόστος για την άδεια του ανελκυστήρα που στοιχίζει περίπου 250€, καθώς και 200€ για τα σχέδια του μηχανολόγου. Τέλος σας ενημερώνουμε ότι έχετε τη δυνατότητα για εγκατάσταση inverter που θα αυξήσει μεν το κόστος, θα μειώσει όμως μεταξύ άλλων την κατανάλωση ενέργειας κατά 40%.

Από την άλλη ένας υδραυλικός ανελκυστήρας που αποτελεί μια πιο σύγχρονη λύση, για ένα κτήριο με τρείς ορόφους θα κοστίσει περίπου 6.000€ - 9.000€, ενώ και πάλι στις τιμές του ασανσέρ δεν περιλαμβάνονται όλα τα παραπάνω κόστη όπως η εγκατάσταση, η άδεια και ο φπα. Για ακόμα μικρότερο ασανσέρ όπως δύο ορόφων ενδέχεται να βρείτε προσφορές ακόμα και από τις 4.000-5.000€, πάλι βέβαια με κάποια ακόμα έξοδα να επιβαρύνουν τις τελικές τιμές του ασανσέρ.

Τέλος για την πληρέστερη ενημέρωση να δώσουμε ενδεικτικές τιμές και για ασανσέρ για ΑΜΕΑ. Πιο συγκεκριμένα ένα ασανσέρ καρεκλάκι για σκάλες ύψους 3-5 μέτρων θα ξεκινήσει από τις 3.500€ με 4.000€ ενώ οι πλατφόρμες που μεταφέρουν και αμαξίδια είναι σίγουρα ακριβότερες. Ωστόσο επειδή αρκετές φορές οι ανελκυστήρες για ΑΜΕΑ φτιάχνονται με ειδικές προδιαγραφές, οι τελικές τιμές του ασανσέρ προσαρμόζονται στις ανάγκες σας.

Βέβαια πρέπει να έχουμε υπόψη πως πάντα η τιμή είναι ανάλογη της ποιότητας και ειδικά όσον αφορά τους ανελκυστήρες, ένα ασανσέρ με πολύ χαμηλή τιμή που αρχικά μπορεί να σας φανεί ευκαιρία, ενδέχεται εν τέλει να σας στοιχίσει πολλαπλάσια, λόγω των βλαβών και των φθορών. Ακόμα πρέπει να τονίσουμε πως με την αγορά και την εγκατάσταση του ασανσέρ η εταιρεία που θα επιλέξετε αναλαμβάνει τη συντήρηση και την επισκευή του ανελκυστήρα για όσα χρόνια ισχύει η εγγύησή σας.

Τέλος το κόστος και τις τιμές για ασανσέρ θα επηρεάσουν σίγουρα και τα υλικά που θα επιλέξετε για την επένδυση, το δάπεδο, την οροφή κλπ. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως η επένδυση μπορεί να είναι από φορμάικα, ύφασμα ή ακόμα γρανίτη, ενώ τα δάπεδα από ελαστικά, μεταλλικά και laminate ως ξύλινα και μαρμάρινα. Σίγουρα τα υλικά αυτά παίζουν ρόλο στις τιμές των ασανσέρ, όπως και ο μέγιστος αριθμός ατόμων που μπορούν να μεταφέρουν, ωστόσο σε γενικές γραμμές οι μέσες τιμές για ασανσέρ είναι αυτές που αναφέραμε παραπάνω.

ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ
ΓΙΑ ΑΣΑΝΣΕΡ ΤΙΜΕΣ


Ασανσερ Τιμες

Ασανσερ Τιμες


Αν εσάς δεν σας καλύπτουν όμως κάποιες μέσες ενδεικτικές τιμές της αγοράς και θέλετε να λάβετε συγκεκριμένες τιμές για ασανσέρ από κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρήσετε ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας στην πρωτοπόρα πλατφόρμα μας και σύντομα θα έχετε λάβει αρκετές προσφορές όπου και αν είστε σε όλη την Ελλάδα. Έτσι εύκολα και γρήγορα θα έχετε πραγματοποιήσει την πιο πλήρη και αποτελεσματική έρευνα αγοράς σχετικά με τις τιμές για ασανσέρ.

 

Ασανσερ Τιμες

 

Για πληροφορίες καλέστε μας άμεσα στο 210 300 9323 ή επικοινωνήστε μαζί μας