ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ

 

Συντηρηση Ανελκυστηρα

Η Συντήρηση Ανελκυστήρα είναι μια από τις βασικές υπηρεσίες όπως είδαμε στην ενότητα Ανελκυστήρες, μαζί με την επισκευή, την ανακαίνιση και την πιστοποίηση. Πιθανόν όμως η συντήρηση ανελκυστήρα είναι η σημαντικότερη όλων, μιας και πρόκειται για μια ενέργεια που πρέπει να επαναλαμβάνετε κατά τακτά χρονικά διαστήματα, για να εξασφαλίζετε την εύρυθμη λειτουργία του ασανσέρ. Μάλιστα εκτός από αναγκαία η συντήρηση ανελκυστήρα είναι και υποχρεωτική βάση νόμου εδώ και μερικά χρόνια.

Σε κάθε περίπτωση όμως η συντήρηση ανελκυστήρα είναι επιτακτική, καθώς έχει αποδειχθεί ότι η έλλειψη τεχνικής υποστήριξης οδηγεί στην επιτάχυνση των βλαβών και των φθορών στα Ασανσέρ, με τελικό αποτέλεσμα την ακόμα μεγαλύτερη οικονομική σας επιβάρυνση. Μιας και αναφερθήκαμε στο οικονομικό κομμάτι καλό είναι να επισκεφθείτε και την ενότητα όπου αναλύουμε τα κόστη για τους ανελκυστήρες γενικότερα, πατώντας στο link Ασανσέρ Τιμές.

Βέβαια αν θέλετε να λάβετε συγκεκριμένες προσφορές και όχι να δείτε απλά μέσες τιμές για συντήρηση ανελκυστήρα, αγορά, εγκατάσταση ή ότι άλλο σας αφορά, η καλύτερη επιλογή σας είναι το myConstructor. Απλά καταχωρήστε το έργο σας ΔΩΡΕΑΝ στην πρωτοπόρα πλατφόρμα μας και σύντομα θα λάβετε προσφορές από πολλές οικονομικές και αξιόπιστες εταιρείες στη συντήρηση ανελκυστήρα, που μάλιστα έχουν αξιολογηθεί από προηγούμενους πελάτες. Έτσι από την άνεση του υπολογιστή σας θα έχετε κάνει την πιο αποτελεσματική και πλήρη έρευνα αγοράς σχετικά με την συντήρηση ανελκυστήρα.

Συντηρηση Ανελκυστηρα


Όπως είδαμε και παραπάνω λοιπόν η συντήρηση ανελκυστήρα είναι μια αρκετά κρίσιμη υπηρεσία που εκτός των άλλων είναι και δια νόμου υποχρεωτική. Ιδιαίτερα μάλιστα αν είστε ιδιοκτήτης ή διαχειριστής πρέπει να είστε ακόμα πιο προσεκτικοί, για να διασφαλίζετε την ομαλή, εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του ανελκυστήρα με την τακτική και επιμελή συντήρηση και επισκευή του.

Η συντήρηση ανελκυστήρα είναι μια περιοδική διαδικασία που συνήθως δεν διαρκεί πάνω από 30 λεπτά, ανάλογα βέβαια και με τις εργασίες που έχουν να γίνουν. Συνήθως περιλαμβάνει τη γενική επίβλεψη, τη λίπανση των εξαρτημάτων, την αποκατάσταση έκτακτων βλαβών και ότι άλλο απαιτείται για την ολοκληρωμένη συντήρηση ανελκυστήρα.
Όπως είπαμε λοιπόν η συντήρηση ανελκυστήρα δεν περιορίζεται σε μια μεμονωμένη επίσκεψη αλλά αποτελεί έναν περιοδικό έλεγχο, που διενεργείται τακτικά ανάλογα με τη συμφωνία σας. Η νομοθεσία πάντως από το 2008 ορίζει ως ελάχιστο όριο τις 6 φορές τον χρόνο για συντήρηση ανελκυστήρα σε μονοκατοικίες, τις 8 για πολυκατοικίες και τις 24 για συντήρηση ανελκυστήρα σε δημόσια κτήρια, ξενοδοχεία και άλλα μεγάλα κτήρια.

Η συντήρηση ανελκυστήρα όμως δεν περιορίζεται σε αυτό τον τακτικό έλεγχο. Περιλαμβάνει τη συνεχή τεχνική υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, που σημαίνει ότι η εταιρεία που αναλαμβάνει τη συντήρηση ανελκυστήρα είναι υποχρεωμένη να σας επισκεφθεί άμεσα όταν το ασανσέρ σας παρουσιάσει κάποια βλάβη. Ακόμα συνήθως υπάρχει και ένα αναλυτικό ιστορικό, όπου καταγράφονται τα αποτελέσματα μετά από κάθε συντήρηση ανελκυστήρα, για να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανατρέξετε και να δείτε χρήσιμες πληροφορίες. Τέλος αρκετές φορές η συντήρηση ανελκυστήρα περιλαμβάνει και την ασφάλισή του κυρίως για αστική ευθύνη.

Όσον αφορά το κόστος για τη συντήρηση ανελκυστήρα ποικίλει ανάλογα με το είδος του ασανσέρ και τον αριθμό των επισκέψεων ανά έτος. Σε γενικές γραμμές πάντως οι τιμές τις αγοράς για συντήρηση ανελκυστήρα ξεκινούν από τα 30-40 ευρώ το μήνα και αυξάνονται όσο μεγαλώνουν και οι απαιτήσεις. Ωστόσο για να έχετε μια πιο σφαιρική εικόνα σχετικά με το κόστος για τη συντήρηση ανελκυστήρα αλλά και την εγκατάσταση, την επισκευή του κλπ, σας συνιστούμε να επισκεφθείτε την ενότητα της σελίδας μας που αναφέρεται εκτενώς στις τιμές με τίτλο Ασανσέρ Τιμές.

Πάντως αν θέλετε να λάβετε απόλυτα συγκεκριμένες τιμές για τη συντήρηση ανελκυστήρα από αξιόπιστες και οικονομικές εταιρείες του κλάδου, η καλύτερη επιλογή σας είναι να καταχωρήσετε το έργο σας στην πρωτοπόρα πλατφόρμα μας. Σύντομα θα αρχίσετε να λαμβάνετε προσφορές και έτσι θα έχετε πραγματοποιήσει εύκολα και χωρίς κόπο την πιο πλήρη έρευνα αγοράς σχετικά με τη συντήρηση ανελκυστήρα.

Συντηρηση Ανελκυστηρα


Για πληροφορίες καλέστε μας άμεσα στο 210 300 9323 ή επικοινωνήστε μαζί μας

ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ

Συντηρηση Ανελκυστηρα

Συντηρηση Ανελκυστηρα